İYİLİKTE BİRLEŞELİM

Milli Eğitim Bakanlığı ve Opet işbirliği çerçevesinde başlatılan ‘Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar’ projesı kapsamında okulumuz öğrencileri KTÜ Pediatrik Enfeksiyon Servisinde tedavi görmekte olan çocuklarımız için iYİLİKTE BİRLEŞELİM etkinliği kapsamında hediyelerini gönderdiler.

İhtiyaç listesine göre pijama, terlik, eğitsel malzemeler görevli öğretmen Ayten VEREP’e teslim edildi. Ayrıca okulumuz öğrencilerinin hediye gönderilen öğrencilere yazdıkları duygu dolu mesajlar sosyal medya da beğeni topladı. Projede yürütücüsü İngilizce Öğretmenimiz Funda Kuvvet YILMAZ, etkinlik ile ile ilgili yapmış olduğu açıklamada "amaçlarının öğrencilerimizin empati yeteneklerini geliştirmek ve toplumsal sorunlara duyarlılıklarını arttırmak" olduğunu söyledi. Projede yürütücüsü İngilizce Öğretmenimiz Funda Kuvvet YILMAZ ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

İyilikte Birleşelimİyilikte Birleşelimİyilikte Birleşelimİyilikte Birleşelimİyilikte Birleşelimİyilikte Birleşelim

Fotoğraf Galerisi İçin meb_iys_dosyalar/29/01/345081/fotograf_galerisi_3678497.html

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 17:23 - Görüntülenme: 200