OKULUMUZA YENİ KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

2023/2024 Eğitim öğretim yılında okulumuza yerleşen öğrencilerimizin kesin kayıtları e-okul sistemi üzerinden Bakanlığımızca yapılmaktadır.

Okulumuza yeni kayıt olan ve pansiyonda kalmak isteyen öğrencilerimizin, velileriyle birlikte, gerekli olan aşağıdaki evrakları hazırlayarak, 22 Ağustos-25 Ağustos 2023 tarihi saat 17:00´a kadar okul müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

Gündüzlü öğrencilerimizin ise 25 Ağustos 2023 tarihine kadar

1- Seçmeli Ders Dilekçesi (Okuldan temin edilecektir)

2- Öğrenci Bilgi Formu (Okuldan temin edilecektir)

3- Öğrenci- Veli -Okul sözleşmesi ( Okuldan temin edilecektir) evrak ve belgeleri hazırlayarak okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.

MAREŞAL ÇAKMAK SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT EVRAKLARI:

1-LGS yerleştirme sonuç belgesi (Mezun olduğu Ortaokuldan alınacak veya internet ortamından alınacak)

2-Bursluluk durumunu gösterir belge (Burslu ise mezun olduğu okuldan alınacak)

3-Öğrencinin T.C. Kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi,

4-Veli adına Aile nüfus kayıt örneği (e-Devletten alınabilir)

5-İkametgah belgesi (e-Devletten alınabilir)

6-Öğrenci Bilgi Formu (Okulumuzdan alınabilir / web sayfamızdan indirilebilir),

7-Seçmeli Ders dilekçesi (Okuldan alınacak)

8-Pansiyon başvuru dilekçesi (Okulumuzdan alınabilir / web sayfamızdan indirilebilir),

9-Sağlık raporu (Sağlık Ocağı veya Hastanelerden, "Pansiyonda yatılı kalmasında sakınca yoktur" ibareli olacak),

10-Aile Maddi Durum Beyannamesi Ek-1 (Okullardan alınabilir / web sayfamızdan indirilebilir) Bu belge ile birlikte;

a)Yetkili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınan geçen yıla ait(2022 yılı) gelir durumunu gösteren belge,

b)Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği,

c)Velinin yararlanacağı kontenjanla ilgili belge.

d)Eş durum belgesi (Emekli ise banka dekontu; çalışmıyorsa SGK ile ilişiği olmadığına dair belgeler)

11-EK-1 'de Ailenin Kişi Başına Düşen Yıllık Geliri 46.000,00 (Kırkaltıbin) TL'den fazla ise öğrenci paralı yatılı olarak müracaat edebilir),

12-Öğrenci, veli, pansiyon sözleşmesi (Okulda düzenlenip imzalanacak)

13-Genel İzin Dilekçeleri. (Evci izin, çarşı izin, gezi izin, faaliyetlere katılım izin vb. Okuldan alınabilir / web sayfamızdan indirilebilir.)

meb_iys_dosyalar/29/01/345081/dosyalar/2023_07/25152248_2023-2024-KAYIT-VE-PANSIYON-YATILILIK-EVRAKLARI_compressed.pdf

Yayın: 25.07.2023 - Güncelleme: 25.07.2023 15:24 - Görüntülenme: 527