OKULUN KALBİ KÜTÜPHANELER PROJESİ BAŞLADI

"Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi kapsamında okulumuzda faaliyetler başladı

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi kapsamında okulumuz Gümüşhane Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi 9.sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fazilet ŞAHİN rehberliğinde  "Agatha Christie : On Kişiydiler(On Küçük Zenci) , Grigoriy Petrov : Zambaklar Ülkesi , Dostoyevski : Suç ve Ceza, Tolstoy : İnsan Ne İle Yaşar, Sebahattin Ali : Kürk Mantolu Madonna  , Beyza Alkoç : Kar Tanesi , Jose Mauro De Vasconcelos : Şeker Portakalı, Tarık Dursun : Alçakta Uçan Güvercin, Bahaeddin Özkişi : Sokakta    Peyami Safa : Dokuzuncu Hariciye Koğuşu" adlı eserleri okudu. Öğrenciler tarafından yapılan kitap tanıtımlarından sonra öğrencilerin kitapların içerikleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunmaları ile son buldu.

Kitap Tanıtma Etkinliği 1Kitap Tanıtma Etkinliği 1Kitap Tanıtma Etkinliği 1Kitap Tanıtma Etkinliği 1

Yayın: 09.11.2022 - Güncelleme: 10.11.2022 15:16 - Görüntülenme: 221