PERSUADENGLISH ETWINNING PROJESİ SONA ERDİ

Okulumuz 10 D sınıfı öğrencilerinin katılımıyla yürütülen Türkiye-İtalya-Polonya ortaklı “Persuadenglish” projesinde, yapılan çevrimiçi ortak panel oturumuyla sona gelindi.

Medyada kullanılan ikna tekniklerinin öğrenimini ve İngilizceyi günlük hayatta kullanma becerilerinin geliştirilmesini hedefleyen projede öğrencilerimiz, Gümüşhane Üniversitesinden Süleyman DEMİR’in katıldığı webinar ile ikna tekniklerini öğrendi; bu teknikleri kullanarak kendi ürünlerini tasarlayarak reklamlar hazırladı; tekniklerin açıklamalarını ve örneklerini içeren ortak bir ekitap oluşturdu ve son olarak da düzenlenen çevrimiçi panel ile bu teknikleri sundular. Yapılan çalışmaların paylaşıldığı padlete aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

Yayın: 17.06.2023 - Güncelleme: 17.06.2023 23:44 - Görüntülenme: 137