Haz

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Abdulkadir KOÇ tarafından hazırlanan "Eskişehir Sohbetleri" adlı projenin uygulanması tamamlandı.22 Mayıs Pazar günü İlimiz Süleymaniye Mahallesinde bulunan Ulu Caminin avlusunda Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyelerinin katılımıyla Nasreddin Hoca Bize ne Anlatıyor adlı açık ders uygulaması ,Hat sanatı ve Ebru çalışması yapıldı. 29 Mayıs Pazar günü ise Gümüşhane Üniversitesi Öğretim üyelerinin ve İl Müftüsünün katılımıyla "Gençlik ve Popüler Kültür" konusunda sohbet ortamında açık ders ve sanat etkinliği yapıldı. Okulumuz değişik şubelerinden 80 öğrencinin ve öğretmenlerimizin katıldığı etkinlikte öğrencilere yemek ikramı yapıldı ve program sonunda katılımcılar tarihi Süleymaniye Mahallesinde doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Haz

2020-2021 eğitim öğretim yılında okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinin "pedagojik yenilik, eğitim programı ile uyum, ortak okullar arası işbirliği, teknoloji kullanımı, sonuçlar, etki ve belgelendirme" kriterlerine göre değerlendirilerek aldığı Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri 30.05.2022 Pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan törenle takdim edildi.  Öğretmenlerimiz Elif Zaman "İki Kardelen: Jane Eyre ve Çalıkuşu" isimli projesi ile Ulusal Kalite Etiketi; Nalan Demir "Media Studies" projesi ile Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiş ve okulumuz adına düzenlenen Avrupa Kalite Etiketi Levhası ise Okul Müdür Başyardımcımız Yusuf Koç'a takdim edilmiştir.

May

Okulumuz 9A ve 9 B sınıfları tarafından Edebiyat Öğretmenimiz Alim GÖREN'in rehberliğinde hazırlanan Nurettin Özdemir Şiir Dinletisi izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Şbt

7 Ocak 2022 tarihinde il genelinde yapılan deneme sınavında okulumuzda 9. 10.11. ve 12. sınıf düzeylerinde ilk 5'e giren başarılı öğrencilerimizle bir araya gelerek sınav soruları üzerine değerlendirme yaptık. Sınıflar düzeyinde ilk 5'e giren öğrencilerimizi planlı ve programlı bir şekilde çalışmaları sonucunda elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamı temennisinde bulunduk.

Ara

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik "Sosyal Medya ve Mahremiyet" konulu konferans düzenlendi.